5 найкращих подарунків феміністці
Категория
Интересное
Дата публикации

5 найкращих подарунків феміністці

5 найкращих подарунків феміністці
Источник:  online.ua

Класична книга і ще чотири варіанти маленьких радощів для коханої

День усіх закоханих уже близько, а значить, настав час обирати подарунки своїм коханим – сильним і незалежним дівчатам. Ми підготували п’ять ідей, які допоможуть тобі обрати гідний презент не тільки на 14 лютого, – наступний рік можеш взагалі не хвилюватися.

Книжки

Якщо дівчина любить читати, то подаруй їй книжки про фемінізм або про впливових жінок в історії. Книги «Друга стать» Сімони де Бовуар та «Гендер для всіх» Тамари Марценюк – просто чудовий вибір. Подумай про ці популярні варіанти, або ж прояви креатив і знайди менш розтиражовані твори.

Реклама

Принти

Замов принт на футболці, світшоті, шкарпетках, екосумці, чашці та чохлі для телефона – список пригожих поверхонь дійсно незліченний. Зображення відомих жінок з відомими цитатами стануть не лише стильним малюнком на тканині, а ще й проявом поваги до природи й сутності дівчини. Ось декілька прикладів:

Прикраси

Подаруй сережки, підвіску або піни з символом жіночої статі й тематичними написами. Girl power – це не лише про стійкість і міцність, а ще й про тендітність і красу. Як і будь-яка інша сила, врешті решт.

Постери

Обери плакати або картини, які б чудово пасували під інтер’єр та надихали дівчину щодня. А ще краще знайти художника чи художницю, яка намалює кохану в образі крутої супергероїні: такий подарунок просто приречений на успіх.

Наліпки

Подаруй фрилансерці наліпки на ноутбук, який просто страждає без них. А якщо вони будуть не просто гарними, а ще й нести важливий для дівчини меседж – ціни тобі не буде.

Автор Анна Плачкова

Оставаясь на онлайне вы даете согласие на использование файлов cookies, которые помогают нам сделать ваше пребывание здесь более удобным.

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?