80% Луганської області зараз під контролем окупантів — очільник ОВА
Категорія
Україна
Дата публікації

80% Луганської області зараз під контролем окупантів — очільник ОВА

80% Луганської області зараз під контролем окупантів — очільник ОВА
Джерело:  online.ua

Очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай розповів, що в області 80% території наразі перебуває під контролем російських окупантів. 

Джерело: ефір телемарафону

РФ намагається зайняти Попасну та Рубіжне

Після того, як наші війська відійшли від Кремінної, кількість окупованих територій складає 80%. Лінія оборони тримається від Рубіжного до Попасної, - повідомив Гайдай.

Він сказав, що всі зусилля ворог кинув саме на штурм Рубіжного і Попасної та Золотого, але нічого в нього не виходить. Всі атаки нічого їм не дають.

За словами Гайдая, в Рубіжному та Попасній ситуація без змін. Окупанти контролюють лише частини міст, вглиб прорватися не можуть.

Якщо «Великоднє перемир‘я» буде у неділю 24 квітня, то ми використаємо його на максимум як для евакуації, так і для завезення гумвантажів, - сказав Гайдай.

Він зазначив, що на тимчасово окупованих територіях росіяни продовжують тероризувати місцеве населення та встановлювати «свої порядки».

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?