80-річна мама соратника Путіна виявилася великим бізнесменом: соцмережі сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

80-річна мама соратника Путіна виявилася великим бізнесменом: соцмережі сміються

80-річна мама соратника Путіна виявилася великим бізнесменом: соцмережі сміються
Джерело:  Співрозмовник.ru

Вісімдесятилітня мама заступника глави адміністрації президента Росії В'ячеслава Володіна, якого називають одним з можливих наступників Володимира Путіна, виявилася великим бізнесменом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Собеседник.
Відзначається, що Володін, чию кандидатуру Путін висунув на посаду спікера Держдуми РФ, до початку 2000-х у вільний від політики час зміг заробити собі цілі статки.
"В результаті його вірність влади виявилася рясно присмачена майонезом. Холдинг «Сонячні продукти» (співвласником став нинішній спікер Держдуми РФ) в 2005 році вибився в лідери галузі по випуску масложирової продукції (маргарин, майонез, рослинна олія). Правда, в 2009-му політик свої активи формально розпродав, і зараз вся в бізнесі його мати - 80-річна Лідія Барабанова, колишній вихователь і вчителька молодших класів", - пише видання.
На ім'я матері Володіна оформлено одразу кілька фірм - і по виробництву борошна і крупи, і по вирощуванню багаторічних і зернових, є дві мисливські господарства. У минулому році її будівельний «Інвест Холдинг» отримав без конкурсу одразу три держконтракти на оренду приміщень для громадських приймалень депутатів Держдуми в Саратові. Відзначається, що контракти майже одразу розірвали «за згодою сторін», але компанія Барабанової фактично отримала на пару місяців невеликий, але безвідсотковий кредит.
"Яка краса. Ну дуже чесна ж людина. Неухильно дотримується закону про держслужбу. Просто його 80-річна матуся обожнює займатися бізнесом і робить це дуже успішно. А чому б і ні? А ви, ніщеброди і нероби, що лежать днями на дивані, не заздріть, а почитайте книжку «Атлант розправив плечі». Там якраз про Володіна, його маму і дух підприємництва", - прокоментував новину російський опозиціонер Олексій Навальний.
Користувачі Twitter також висміяли наявність великого бізнесу у 80-річної матері Володіна.
Ivan Semyonov: "Всі пенсіонери повинні брати приклад з бабусі Кабаєвої і мами Володіна".
roodvoorn: "Однозначно потрібно пенсійний вік до 90 років посунути. Це скільки ще бізнес-талантів пропадає без толку".
Лінивий бджіл: "А Дімон, коли пропонував вчителям йти в бізнес повинен був поставити в приклад цю старушенцію".
Alexey Abramov: "Краще бути мамою Володіна, ніж бабусею Кабаєвою".

Joney M.: "Ось же приклад. Вихователька пішла в бізнес. Медведєв мав рацію".
Dmitry: "А чим вона гірша кабаєвської бабусі?"
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі обговорюють дорогу квартиру бабусі колишньої олімпійської чемпіонки Аліни Кабаєвої; нагадаємо, Кабаєву в ЗМІ неодноразово називали коханкою президента Росії Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?