81 рік разом: японське подружжя розкрило вражаючий секрет міцних стосунків
Категорія
Світ
Дата публікації

81 рік разом: японське подружжя розкрило вражаючий секрет міцних стосунків

81 рік разом: японське подружжя розкрило вражаючий секрет міцних стосунків
Джерело:  online.ua

Японське подружжя, яке 81 рік прожило разом, внесли в книгу рекордів Гіннеса. Вказано, що це найтриваліший шлюб на планеті, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Чоловікові на даний момент - 108 років, а його коханій – 100. Масао і Міяко Мацумото розписались у далекому 1937 році і на кілька років їх розлучила Друга світова війна.

"У найтривалішому шлюбі народилось 5 донечок, з’явилося вже 13 онуків і аж 25 правнуків. Нині старенькі проживають у притулку для людей літнього віку, аби постійно перебувати під професійним наглядом",- сказано в повідомленні.

Нещодавно для пари влаштували святкову весільну фотосесію. Самі ж рекордсмени на прохання розкрити рецепт такого тривалого сімейного щастя, зізналися, що запорука міцних відносин - це витривалість, безкінечне терпіння і вміння знаходити компроміс.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що екс-бойфренд відомої моделі та зірки реаліті-шоу Кайлі Дженнер репер Tyga дав скандальне інтерв’ю, у якому розповів, що думає про успіх своєї колишньої дівчини. Так, хлопець вважає, що без нього Кайлі б ніколи нічого не досягла.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?