99-річний ветеран, що зібрав мільйони для лікарів, знову прославився - його пісня очолила музичний чарт
Категорія
Світ
Дата публікації

99-річний ветеран, що зібрав мільйони для лікарів, знову прославився - його пісня очолила музичний чарт

99-річний ветеран, що зібрав мільйони для лікарів, знову прославився - його пісня очолила музичний чарт
Джерело:  online.ua

Дивовижна історія 99-річного британського ветерана Тома Мура, який нещодавно провів благодійний марафон і зібрав понад 30 млн євро на допомогу медикам у боротьбі з пандемією коронавіруса, набирає обертів. Тепер учасник Другої світової війни очолив музичний чарт Великої Британії - його кавер на пісню You'll Never Walk Alone став найбільш популярним синглом в країні, його купили 82 тисячі разів. Таким чином ветеран, якому 30 квітня виповнюється 100 років, став найстаршим виконавцем в історії, який займав перше місце в чарті, передає ONLINE.UA.

Відомо, що Том Мур записав пісню, щоб відсвяткувати закінчення благодійного марафону по збору коштів для британських лікарів. Разом зі співаком Майклом Боллом і співробітниками національної служби охорони здоров'я Великої Британії ветеран виконав кавер на пісню "You'll Never Walk Alone", написану в 1945 році композитором Річардом Роджерсом і поетом Оскаром Хаммерштайном. Всьому світу ця композиція відома як гімн вболівальників футбольного клубу "Ліверпуль".

Записаний кавер ветерана відразу піднявся до п'ятірки британського чарту Але на перше місце пісня вийшла після того як The Weeknd, який до цього очолював топ чарту, закликав своїх передплатників в твіттері голосувати за Мура, щоб подарувати йому перше місце на столітній ювілей.

"Мої онуки не можуть повірити, що я в топ-чарт!", - поділився своїми емоціями від несподіваної популярності Том Мур.

Нагадаємо, раніше Том Мур вирішив запустити акцію зі збору коштів для лікарів. В обмін на пожертвування ветеран, якому нещодавно зробили операцію по частковій заміні тазостегнового суглоба, пообіцяв 100 раз обійти на ходунках свій невеликий сад до того, як йому виповниться 100 років. Загальна дистанція, яку він зобов'язався подолати, становила 2,5 кілометра. Спочатку він хотів зібрати всього тисячу фунтів для британських лікарів, але до завершення марафону йому вдалося зібрати більше 31 млн євро.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 88-річний американець приголомшив весь світ відчайдушним і сміливим вчинком- безстрашний чоловік орендував підйомний кран, щоб поспілкуватися з коханою жінкою, яка живе в будинку для літніх людей, закритому на період карантину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?