А був як брат! Соцмережі висміяли заяву Лукашенка про Росію
Категорія
Світ
Дата публікації

А був як брат! Соцмережі висміяли заяву Лукашенка про Росію

А був як брат! Соцмережі висміяли заяву Лукашенка про Росію
Джерело:  online.ua

Білорусь шукатиме альтернативні джерела надходження нафти в країну в зв'язку зі скороченням поставок з Росії, заявив президент країни Олександр Лукашенко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Інтерфакс».
«Катастрофи немає, але скорочення поставок нафти від Росії має бути заміщено альтернативними варіантами», - заявив Лукашенко.
За його словами, нові маршрути вже опрацьовані і випробувані. В Білорусь планують доставляти нафту з Чорного і Середземного морів.

Читайте також: Заб ув про «один народ»: соцмережі насмішила цікава заява Лукашенка


Відзначимо, в 2016 році Федеральна антимонопольна служба Росії і міністерство антимонопольного регулювання і торгівлі Білорусі так і не домовилися про тарифи транспортування нафти по території Білорусі в нинішньому році. Росія вирішила скоротити поставки нафти з 4,5 до 4 мільйонів тонн в першому кварталі. При цьому сторони так і не дозволили газову суперечку.


У мережі новина викликала шквал яскравих жартів.



"Ти був мені як брат", - іронізують автори картинки, маючи на увазі відносини президента Білорусі з російським лідером Володимиром Путіним.


Evgeniy Dobshinskiy: Хоч Лукаш той ще автократор, але в цьому випадку він має рацію. Не... Путіну шантажем займатися.


Петро Лейцанс: баЦЦка знову розвів нашу моль))


Семен Єгер: Дружба дружбою, а грошики кожен до своєї кишені тирить)


Максим Базюлькін: Ось це поворот...)


Як повідомляв ONLINE.UA,

президент Білорусі Олександр Лукашенко 9 січня підписав указ про впровадження безвізового в'їзду в Білорусь на термін не більше 5 діб для громадян 80 держав, включаючи всі країни Євросоюзу, що є кардинальним кроком в політиці Мінська в бік ЄС

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?