А где золотой унитаз? Фото из квартиры днепровского чиновника развеселило сеть
Категорія
Події
Дата публікації

А где золотой унитаз? Фото из квартиры днепровского чиновника развеселило сеть

А где золотой унитаз? Фото из квартиры днепровского чиновника развеселило сеть
Джерело:  online.ua

Генеральний прокурор України Юрій Луценко розповів про затриманого чиновника в Дніпрі, у будинку якого виявили позолочений умивальник.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook генпрокурора.
Читайте також: Екс-регіонал вразив соцмережі своєї "руської" дачею: опубліковано фото
"Деякі чоловіки працюють на кухні лише 8 березня. Але готуються ґрунтовно. Дніпропетровська прокурора оголосила підозру директору державного підприємства " Електровозбудування" Зельдіну, який списав 3 млн грн за ремонт двигунів для електровозів на рахунок ТОВ "Паперова фабрика", - розповів Луценко.
"При цьому зловмисник абсолютно не переймався заборгованістю по зарплаті працівників ДП в 6 млн грн. Його цікавило інше. Під час обшуку слідчі виявили у розтратчика державних коштів покритий золотом рукомийник. Його блиск світить господарю від 7 до 12 років", - додав генпрокурор, розмістивши фото знахідки.


В мережі повідомлення Луценка викликало жваве обговорення.



Як повідомляв ONLINE.UA, мережу вразив розкішний маєток радника президента України Петра Порошенка — бізнесмена Юрія Косюка: свій "версаль"мільйонер звів поблизу Національного парку "Феофанія".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?