"А може це дівчина?": Каменських вперше прокоментувала чутки про весілля
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"А може це дівчина?": Каменських вперше прокоментувала чутки про весілля

"А може це дівчина?": Каменських вперше прокоментувала чутки про весілля
Джерело:  Clutch

Українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала інформацію про те, що вона виходить заміж за Потапа. Що цікаво, українська красуня не спростувала цю інформацію, проте й не підтвердила її, передає ONLINE.UA з посиланням на Clutch.

Останнім часом чутки про весілля Каменських з Олексієм Потапенком активно обговорюють не тільки українські ЗМІ, але й користувачі мережі.

Українська красуня зазначила, що одна з причин її популярності те, що вона "нікому нічого не показує". Каменських назвала себе "солодким забороненим яблучком" і заявила, що розповість пресі що захоче і коли захоче.

Також Каменських наголосила, що вона оберігає своє особисте життя і свої таємниці, а також "вже показала те, що хотіла показати". За словами співачки, вона записала пісню, яку присвятила своїй коханій людині - трек Обіцяю. Це слово в пісні також несе "свій меседж". Крім того, зірка пожартувала, що її коханим не обов'язково може бути чоловік.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Настя Каменських викликала фурор відвертим вбранням на фестивалі в Юрмалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?