А по-батькові де?: У Росії оскандалились з американською співачкою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

А по-батькові де?: У Росії оскандалились з американською співачкою

А по-батькові де?: У Росії оскандалились з американською співачкою
Джерело:  izvestia.ru

Всесвітньо відому співачку Крістіну Агілеру протягом 40 хвилин не пускали на виступ з її участю, який проходив у Кремлі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Известия".
7 грудня в Кремлівському палаці відбулася церемонія нагородження Національною музичною премією Росії. Хедлайнером концерту стала популярна американська співачка Крістіна Агілера.
Але співачка, незважаючи на свою популярність, не одразу змогла потрапити на територію Кремля. Агілера прибула до Боровицьких воріт до свого виступу, але її не пропускали охоронці.
Читайте також: В США вручили одну з головних музичних нагород: названі переможці
Про це російському виданню розповів актор Олександр Олешко.
«У списках значиться Крістіна Агілера", - сказала охорона. "Так я і є Крістіна Агілера". "Зрозуміло, Агілера, а по-батькові де?", - сказав охоронець Кремля.
Незважаючи на цей інцидент, Агілера вийшла на сцену і виконала сім пісень, в числі яких були хіти Beautiful, Dirrty, Fighter, а також Is not No Other Man.
Як повідомляв ONLINE.UA, популярний український виконавець MONATIK (Дмитро Монатік) переміг в номінації "Танцювальний хіт року" зі своєю піснею "Кружляє" на першій Російській національній музичній премії в Кремлі.
До слова, найбільша кількість нагород дісталася групі "Ленінград". Їх відзначили в номінації "Краща рок-група". Композиція "В Пітері - пити" стала "Піснею року", а "Експонат" - "Кращим музичним відео".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?