А Путін? Мережа продовжує кипіти через смерть Чуркіна
Категорія
Світ
Дата публікації

А Путін? Мережа продовжує кипіти через смерть Чуркіна

А Путін? Мережа продовжує кипіти через смерть Чуркіна
Джерело:  online.ua

У мережі продовжують обговорювати  смерть постійного представника Росії в ООН Віталія Чуркіна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.


Читайте також: Втік від Гааги: соцмережі киплять через смерть Чуркіна


Український політтехнолог Сергій Гайдай написав: "Відзначається, що дипломат помер на робочому місці. Там же на його робочому місці була виявлена візитка Яроша".


Блогер Антон Комаров: "А коли у Путіна день народження? Раптом він такий же номер як Чуркін відколе?!"



Російський журналіст Олександр Сотник написав: "Він брехав про збитий в 1983 році південнокорейський Боїнг, і так само захоплено продовжив бути провідником пекла брехні в путінську епоху агресії. Досить згадати його промови про Крим, про Донбас і збитий російським БУКом MH-17, а також про те, як сирійські діти "прикидаються мертвими". Немає сенсу зубоскалити про смерть брехуна. Цього разу Чуркін зробив вчинок, який засудити неможливо: він помер - правдиво, по-справжньому, всерйоз".


"До раптових смертей високопоставлених чиновників під час повноправної влади "спецухі" прийнято ставитися з недовірою. І воно цілком виправдано. Складно повірити, що у Чуркіна було погане медобслуговування, - продовжив журналіст. - Просто або лікарі щось упустили за життя пацієнта, або просто - доля така: померти за день до свого 65-річчя, або - дійсно: Лубянська фабрика отрут створила ідеальний препарат смерті... Чуркін залишиться в пам'яті як офіційний цинік і брехун. Аж надто часто покійний йшов на угоду з совістю, якщо, звичайно, допустити, що вона у нього була".


"Ми часто цитуємо слова поета Хілона (Спарта, VI ст. До н. Е.): "Про мертвих або добре, або нічого...", але вічно забуваємо або - не знаємо закінчення цієї цитати. А вона звучить просто: "...або нічого, крім правди", - додав Сотник.



Відомий блогер і журналіст Олександр Михельсон: "Ось здавалося б: Йосип Бродський був з СРСР - і Віталій Чуркін був з СРСР. Бродський помер у Нью-Йорку - і Чуркін помер в Нью-Йорку. Обидва читали вголос по-російськи... Але наскільки ж різні стилі!"


Блогер Ярослав Матюшин: "Кажуть, що вчора Зорян був помічений неподалік від будівлі ООН. Шкіряка в цей час бачили на Манхеттені - купував щурячу отруту".



Волонтер Віталій Дейнега: "Сподіваюся що Нью Йоркські лікарі, стоячи над помираючим Чуркіним, неквапливо курили і висловлювали свою стурбованість".


Дмитро Ільчук: "Дотримується перемир'я тепер".


Читайте також: Росія здатна соромитися? Відео перепалки в ООН сколихнуло мережу




Як повідомляв ONLINE.UA,  причиною смерті Віталія Чуркіна називають проблеми з серцем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?