Абромавічус отримав від Зеленського впливову посаду
Категорія
Політика
Дата публікації

Абромавічус отримав від Зеленського впливову посаду

Абромавічус отримав від Зеленського впливову посаду
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський призначив колишнього міністра економіки Айвараса Абромавичуса членом наглядової ради державного концерну «Укроборонпром». Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт глави держави.

В президентському указі №402/2019 йдеться:.

«Призначити Абромавічуса Айвараса членом Наглядової ради Державного концерну «Укроборонпром» (за згодою)».

Також в указі міститься інформація про звільнення членів Наглядової ради Державного концерну «Укроборонпром» Ярослава Скалька та Ігоря Черкаського у зв’язку із закінченням строку повноважень.

Айварас Абромавічус, відомий бізнесмен та політик литовського походження, отримав українське громадянство у 2014 році за указом колишнього президента Петра Порошенка. У грудні того ж року він обійняв посаду міністра економічного розвитку та торгівлі в уряді Яценюка. Був звільнений з посади у квітні 2016 року за власним бажанням.

Абромавічус був членом команди Зеленського під час президентської кампанії, однак до сьогоднішнього дня не отримав жодну державну посаду. За його власними словами, його не цікавить діяльність в якості народного депутата, а повернутися в уряд поки немає можливості.

Нагадаємо, що вчора Володимир Зеленський оголосив прізвище свого кандидата на пост глави МЗС України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?