Абромавічус сподівається, що його відставка прискорить реформи
Категорія
Світ
Дата публікації

Абромавічус сподівається, що його відставка прискорить реформи

Абромавічус сподівається, що його відставка прискорить реформи
Джерело:  Associated Press

Міністр економіки України Айварас Абромавічус, заява про відставку якого стала несподіванкою для всієї країни, сподівається, що скандал, який після цього розпочався, допоможе створити імпульс для економічних реформ. Про це він сказав в інтерв'ю The Associated Press, передає ONLINE.UA.
Абромавічус подав у відставку в середу, 3 лютого, заявивши, що він і його команда не можуть впроваджувати такі необхідні реформи через тиск з боку урядових чиновників.
Міністр сказав, що він радий, що його відставка послужила свого роду холодним душем для політичної еліти країни. Він також додав, що не відкличе свою відставку, на відміну від чотирьох інших міністрів, але висловив надію, що переговори про те, які дії потрібно зробити для того, щоб залишився він і інші міністри, можуть допомогти прискорити темпи реформ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?