Абсолютно згубно: Путін виступив з цинічним попередженням
Категорія
Політика
Дата публікації

Абсолютно згубно: Путін виступив з цинічним попередженням

Абсолютно згубно: Путін виступив з цинічним попередженням
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін активно продовжує розвивати тему зміни влади в Росії, а також висуває свої вимоги до майбутніх президентів РФ. Так, за його словами, для його країни конче "важлива змінюваність влади" і дуже необхідне обмеження кількості президентських термінів. Він також цинічно зазначає, що парламентська республіка для Росії "абсолютно неприйнятна". Свою оновлену позицію Путін озвучив в  інтерв'ю для фільму "Пролетівши над безоднею", інформує ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"На мій погляд, щоб гарантувати змінюваність влади - а для такої країни, як наша, це важливо - все-таки краще, якщо кількість термінів обрання президента буде обмежено. Для того, щоб ситуація у країні була стабільною, потрібно мати стабільні, стійкі, століттями відпрацьовані механізми багатопартійної системи. Але навіть там, де вони століттями відпрацьовані, ми зараз бачимо великі збої", - зухвало зазначає глава Кремля.

За словами російського президента, він зможе контролювати ситуацію таким чином, щоб вона була стабільною.

"Але створювати ситуацію двовладдя на майбутнє, на перспективу для країни - це абсолютно згубно", - додає Володимир Путін.

Він також вкотре підкреслює, що парламентська республіка для РФ "абсолютно неприйнятна", як і ідея про створення якихось паралельних органів влади - наприклад, про надання Держраді додаткових функцій.

Окрім того, Путін цинічно додав, що не планує "створювати неприйнятну для країни систему влади", щоб зберегти пост.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Путін безсоромно почав залякувати росіян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?