"Абсурд!": у Путіна прокоментували причетність РФ до контрабанди деталей для техніки ЗСУ
Категорія
Світ
Дата публікації

"Абсурд!": у Путіна прокоментували причетність РФ до контрабанди деталей для техніки ЗСУ

"Абсурд!": у Путіна прокоментували причетність РФ до контрабанди деталей для техніки ЗСУ
Джерело:  online.ua

Речник Кремля Дмитро Пєсков назвав "абсурдом" можливу контрабандну поставку з Росії запчастин для військової техніки Збройних сил України, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Прес-секретар Путіна стверджує, що він не в курсі скандалу навколо розкрадань в оборонній сфері України, однак додав, що причетність РФ до контрабанди запчастин для військової техніки ЗСУ малоймовірна.

"Звучить досить абсурдно, але не можу нічого сказати однозначно, тому що не маю інформації", - сказав він.

На уточнююче запитання, чи могла з Росії поставлятися контрабандою продукція подвійного призначення, на чому, згідно журналістського розслідування заробляло оточення президента України, Пєсков сказав:

"Ні, весь оборот продукції подвійного призначення знаходиться під спеціальним контролем. Цей спеціальний контроль здійснюється з метою запобігання неконтрольованих пересувань цієї продукції, цього спеціального майна".

Як повідомляв ONLINE.UА, лідерка фракції "Батьківщина", кандидатка у президенти Юлія Тимошенко заявила, що разом з іншими фракціями  починають початок процедури імпічменту президента Петра Порошенка  після того, як було опубліковано розслідування журналістів про збагачення його оточення в оборонній сфері.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?