Адель ризикує втратити половину грошей через розлучення: деталі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Адель ризикує втратити половину грошей через розлучення: деталі

Адель ризикує втратити половину грошей через розлучення: деталі
Джерело:  The Sun

Британська співачка Адель, представники якої нещодавно підтвердили про її майбутнє розлучення з чоловіком, ризикує втратити половину своїх статків. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Sun, це може статися через відсутність шлюбного контракту.

Адель, яка вважається найбагатшою поп-зіркою Великої Британії, за кілька останніх років заробила близько 150 мільйонів фунтів. Незважаючи на те, що її можна назвати успішною людиною, свого часу співачка зробила одну велику помилку. Перед весіллям зі своїм майбутнім чоловіком Адель не заключила шлюбну угоду. Тепер через це вона може втратити десятки мільйонів фунтів.

За інформацією The Sun, у січні цього року 30-річна Адель вже передала право власності на свій будинок у Лос-Анджелесі чоловіку – Саймону Конеккі. У лютому вона за 2,9 млн фунтів продала ще один свій будинок в пригороді Лондона.

Втім, навіть позбувшись цієї нерухомості, у Адель завжди залишиться де жити. Їй досі належить будинок у Беверлі-Хіллз вартістю 7,3 млн фунтів, таунхаус у лондонському районі Кенсінгтон за 7,4 млн фунтів і квартира в Лондоні за 1,5 млн фунтів.

Нагадаємо, що інформація про розлучення Адель стала відома трохи більше тижня тому – 19 квітня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?