Адреси "інфікованих" киян: у Кличка відреагували на скандальну публікацію
Категорія
Україна
Дата публікації

Адреси "інфікованих" киян: у Кличка відреагували на скандальну публікацію

Адреси "інфікованих" киян: у Кличка відреагували на скандальну публікацію
Джерело:  online.ua

Нещодавно українські ЗМІ поширили дані про адреси, за якими живуть люди з підтвердженим діагнозом COVID-19. У столичній мерії спростували правдивість публікації. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на першого заступника голови КМДА Миколу Поворозника у Facebook.

За його словами, оприлюднена інформація — не правдива.

"У мережі час від часу поширюється неправдива інформація про киян, які захворіли на коронавірус. Зокрема, нещодавно з’явилися списки адрес, де начебто живуть люди з підтвердженим діагнозом Covid-19. Зазначу, ця інформація не відповідає дійсності", - зазначив посадовець.

Керівництво міста звернулося до правоохоронних органів щодо джерел поширення таких відомостей. Дані Моніторингового центру, до якого внесли осіб з групи ризику, максимально захищені та не можуть потрапити у відкритий доступ.

"Закликаю не поширювати недостовірну інформацію. Усі дані щодо захворюваності на коронавірус, обмежувальні заходи, введені міською владою для протидії поширенню захворювання, розміщено на офіційному сайті КМДА. У нинішніх умовах ми маємо об'єднати зусилля у боротьбі з захворюванням, а не поширювати фейки", - підкреслив заступник мера.

Як повідомляв ONLINE.UA, на території Києва виявили протягом доби 8 квітня ще 41 випадок нового коронавірусу, а один українець — помер. За словами очільника столиці Віталія Кличка, серед інфікованих — двоє медиків. Також 26 осіб підхопили COVID-19 у Києво-Печерській Лаврі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?