Адвокат Порошенка звинуватив директора ДБР у брехні
Категорія
Україна
Дата публікації

Адвокат Порошенка звинуватив директора ДБР у брехні

Адвокат Порошенка звинуватив директора ДБР у брехні

Адвокат Ігор Головань, який представляє інтереси колишнього президента Петра Порошенка, звинуватив директора Державного бюро розслідувань Романа Трубу у брехні. Як інформує ONLINE.UA, про це він заявив, коментуючи твердження керівника ДБР про те, що проти Порошенка відкрито 11 кримінальних проваджень.

За словами Голованя, його клієнт не має статусу підозрюваного у жодному з 11 проваджень.

«Петро Порошенко є свідком у двох провадженнях. Навряд чи хто може сказати, що кримінальне провадження порушується проти свідка. Крім Директора ДБР, звичайно. Той може сказати що завгодно», – пише адвокат у своєму блозі на «Українській правді».

Головань розповів, що підлеглі Труби не надають інформації адвокатам Порошенка, посилаючись на те, що вони не мають статусу захисника.

«А воно і не дивно, адже наш клієнт не має статусу підозрюваного навіть і в одному провадженні, не те що в 11», – пояснює адвокат.

Замість «заперечення дійсності» Головань порадив Трубі «подивитись в обличчя реальності» та навести лад у своїй установі, «щоб розібратися, хто ж там організовує витоки інформації».

Представник Порошенка натякнув, що «ніхто не збирається забувати» сприяння організації нападу на колишнього президента після допиту, так само як і «організації доступу агентів впливу РФ до українських секретів».

Нагадаємо, що 25 липня, після завершення допиту Петра Порошенка у ДБР, на його автомобіль скоїв напад праворадикальний екстреміст Микита Макєєв – колишній росіянин, який лише 18 липня отримав українське громадянство.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?