Адвокат розповів про стан Сенцова після початку підтримувальної терапії
Категорія
Світ
Дата публікації

Адвокат розповів про стан Сенцова після початку підтримувальної терапії

Адвокат розповів про стан Сенцова після початку підтримувальної терапії
Джерело:  online.ua

Правозахисник режисера Олега Сенцова, який 28 травня після двох тижнів голодування погодився на підтримувальну терапію, повідомив, що стан його підзахисного наразі стабільний.

Про це Дмитро Дінзе повідомив у Facebook, передає ONLINE.UA.

Адвокат зазначив, що режисер справді отримує підтримувальну терапію, але він достеменно не знає, який саме комплекс заходів надають Сенцову.

"Він дійсно отримує підтримуючу терапію. Що значить ця терапія я зможу дізнатися 4 червня, коли поїду до Олега. Співробітники ФСВП товком щодо терапії пояснити нічого не можуть, оскільки вони не медики. Терапією займається медична частина колонії", – написав у Facebook Дмитро Дінзе.

Нагадаємо, український режисер Олег Сенцов був затриманий російськими правоохоронцями на території Криму у 2014 році. Його звинуватили в підготовці теракту на території півострову. Пізніше Сенцову висунули обвинувачення у зберіганні вибухівки та зброї.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в центрі Нью-Йорка пройшла масштабна акція на підтримку Олега Сенцова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?