Адвокат Савченко про її стан: живих вен немає
Категорія
Україна
Дата публікації

Адвокат Савченко про її стан: живих вен немає

Адвокат Савченко про її стан: живих вен немає
Джерело:  online.ua

Стан незаконно засудженої в Росії української льотчиці Надії Савченко істотно погіршився: на думку лікарів, їй залишилося максимум 4-5 днів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook одного з адвокатів Савченко Миколи Полозова.


Правозахисник розповів, що зміг потрапити в СІЗО до Надії Савченко тільки через п'ять годин очікування. Сестру Віру Савченко так і не пустили, незважаючи на те, що Надія Савченко дуже чекала цього візиту, і після нього збиралася приймати складні рішення.


"Як я і припускав, весь день Надію накачували внутрішньовенними вливаннями. Вона показала руки - всі поколоті, живих вен немає. Лікарі шукали вени навіть на ногах", - написав Микола Полозов.


"Дефіцит води в організмі на дев'ятий день сухого голодування знищує внутрішні органи Надії. З завтрашнього дня вона відмовляється від аналізів і обстежень російських лікарів, буде продовжувати сухе голодування без динамічного спостереження. З урахуванням стану її здоров'я, у неї є чотири, максимум п'ять днів" , - додав адвокат.


На думку Полозова, стан здоров'я позначається і на настрої ув'язненої.


"Емоційний фон вкрай негативний. Надія Савченко не вірить в швидке позитивне вирішення питання її звільнення, не вірить політикам, що абстрактно займаються своїми проблемами", - написав він.


"Якщо сухе голодування не ні на що не впливає, то, можливо, моя смерть буде мати значення", - сказала, за словами правозахисника, Надія Савченко на прощання.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, Віра Савченко розповіла сумні новини про те, що  домовленості про звільнення льотчиці зірвалися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?