Адвокат Савченко розповів про її стан: аномальні реакції і розрідження крові
Категорія
Україна
Дата публікації

Адвокат Савченко розповів про її стан: аномальні реакції і розрідження крові

Адвокат Савченко розповів про її стан: аномальні реакції і розрідження крові

Ілля Новіков, адвокат  льотчиці і народного депутата Надії Савченко, розповів про зустріч з ув'язненою в Росії українкою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook юриста.
«Я зараз бачився з Надією Савченко. Після крапельниці в неділю вона відчуває себе краще. Краще - тільки тому, що на вихідних було зовсім погано», - підкреслив він.
При цьому адвокат додав, що зараз «у неї крім загальної слабкості аномальні реакції - мерзнуть руки і жар по всьому тілу».
«Зате кров розрідилась до нормальних значень. 10 квітня на тлі зневоднення аналізи показали якусь позамежну густоту, несумісну з життям», - розповів Новіков.
За його словами, керівництво Федеральної служби виконання покарань «після паніки і накачування зверху вперше за півтора року видало їй недозволений другий матрац і дуже хоче перевести її від гріха до лікарні».
«Надія поки не погоджується, вимогу щодо допуску українських медиків не знімає. На новини з Києва про хід переговорів по ній особисто і по іншим реагує стримано», - додав юрист.
Крім того, він повідомив, що завтра, 14 квітня, українку повинна відвідати її сестра, Віра Савченко.
«Надія передає всім привіт», - резюмував Новіков.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше про стан українки розповідав інший її адвокат, Микола Полозов, який повідомив, що  тюремні лікарі заявили Савченко, що у неї існує велика ймовірність утворення тромбу і раптової смерті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?