Адвокат Трампа скасував зустріч із Зеленським і назвав резонансну причину
Категорія
Політика
Дата публікації

Адвокат Трампа скасував зустріч із Зеленським і назвав резонансну причину

Адвокат Трампа скасував зустріч із Зеленським і назвав резонансну причину
Джерело:  online.ua

Персональний адвокат американського лідера Дональда Трампа, Рудольф Джуліані, скасував анонсований раніше візит до України для зустрічі з новообраним президентом Володимиром Зеленським. Про це він повідомив в інтерв'ю американському телеканалу Fox News.

На думку юриста, він би опинився у "середовищі людей, які є ворогами президента, а в деяких випадках і ворогами Сполучених Штатів, і в одному випадку вже засудженої особи, яка була залучена до допомоги демократам у розслідуванні 2016 року".

"Виходячи з того, що я чув від двох дуже надійних людей сьогодні ввечері, я переконаний, що президент (Зеленський – ред.) оточений людьми, які є ворогами президента (Трампа), та людьми, які - принаймні одному випадку - явно корумповані й залучені до цієї схеми", - сказав Джуліані.

 Адвокат зазначив, що його рішення не пов'язане з майбутніми виборами президента США 2020 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, радник Володимира Зеленського, колишній міністр фінансів країни Олександр Данилюк повідомив, що на інавгурацію новообраного Президента України уже запросили кількох міжнародних лідерів, які вітали його з перемогою на виборах. На даний момент відомо, що на захід точно прибудуть представники Канади та США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?