Адвокати Насірова зробили гучну заяву про його стан
Категорія
Політика
Дата публікації

Адвокати Насірова зробили гучну заяву про його стан

Адвокати Насірова зробили гучну заяву про його стан
Джерело:  online.ua

Стан  глави Державної фіскальної служби України Романа Насірова, у якого вчора стався інфаркт, погіршився.


Про це заявили адвокати чиновника, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112.ua.


"Тільки що нам дзвонив адвокат Насірова і повідомив, що його стан погіршився і він зараз знаходиться в операційній, йому роблять операцію", - йдеться в повідомленні і наголошується, що інформація про стан Насірова не підтверджена офіційно.


Читайте також: "Ось такий рубець": інфаркт Насірова розлютив і насмішив соцмережі, з'явилося нове відео


У той же час, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький підкреслив, що НАБУ і САП очікують остаточних висновків лікарів щодо стану здоров'я глави ДФС.


"Нехай лікар дасть висновки. Ми очікуємо інформацію від лікарів. Щодо різкої госпіталізації, як у громадянина, у мене є сумніви, але не можна так огульно звинувачувати. Можливо, у нього і насправді є проблеми зі здоров'ям", - підкреслив Холодницький.


За його словами, достовірність даних про те, що Насіров був без свідомості в ході оголошення підозр в чиненні збитку державі на суму майже в 2 млрд грн, поки не підтверджена.


"Я чекаю повної інформації від детективів. Я бачив в інтернеті різну інформацію, що він був без свідомості. Ми перевіряємо цю інформацію, тому що прокурорів САП так і не допустили до Насірова, а підозру оголошували детективи НАБУ. Інші подробиці з'ясовуємо", - зазначив глава САП.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Роман Насіров підозрюється в пособництві втікачу-нардепу Олександру Онищенко в "газовій справі", і нібито переніс інфаркт перед самими оголошенням підозр слідчими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?