Аеророзвідники знищили спостережний пункт росіян на Донбасі — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Аеророзвідники знищили спостережний пункт росіян на Донбасі — відео

Аеророзвідники знищили спостережний пункт росіян на Донбасі — відео
Джерело:  online.ua

Збройні сили України вдарили з дрона по наглядовому пункту російських окупантів у Донецькій області.

Джерело: Військово-Морські Сили ЗС України

Українські бійці ліквідували спостережний пункт армії РФ

Аеророзвідники знищили наглядовий пункт російських окупантів у Донецькій області. За пунктом, який розташовувався на одному з териконів, ЗСУ вдарили з дрона.

У Донецькій області аеророзвідники окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Остроградського ліквідували ворожий спостережний пункт, — йдеться в повідомленні.

За даними військових, він був розміщений на одному з териконів.

Мінометники з аеророзвідкою нищать росіян під Бахмутом

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний опублікував відео, у якому показав як українські бійці знищують ворогів на Бахмутському напрямку.

Залужний зазначив, що мінометні розрахунки 127-ї окремої бригади Сил територіальної оборони разом з аеророзвідкою і коригувальниками ефективно знищують противника під Бахмутом та міцно тримають оборону.

Наше завдання — щоб вороги швидше скінчилися та Україна зажила мирним життям, — розповіли бійці 127 ОБр ТрО.

Також Залужний показав роботу польських гаубиць AHS Krab

Українські війни успішно виконують бойові завдання на сучасних польських бойових машинах. Головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний показав роботу українських артилеристів на самохідних гаубицях AHS Krab.

Наші воїни швидко опанували західну техніку, більше того — мають досвід, який є цінним для партнерів та виробників озброєння, — розповів Залужний.

За його словами, самохідні гаубиці AHS Krab дуже добре зарекомендувала себе і у швидкості наведення, і в дальності стрільби.

Ми вивчили ресурс та можливості цих машин і надаємо виробникам пропозиції для їх удосконалення, — наводить Залужний слова військовослужбовця ЗСУ Володимира.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?