Агенти Путіна вбили ветерана АТО в Україні: з'явилися скандальні деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Агенти Путіна вбили ветерана АТО в Україні: з'явилися скандальні деталі

Агенти Путіна вбили ветерана АТО в Україні: з'явилися скандальні деталі
Джерело:  online.ua

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що в Рівному на замовлення Федеральної служби безпеки Росії вбили ветерана АТО Івана Мамчура.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112.ua".
37-річний ветеран АТО, майор внутрішньої служби Рівненського слідчого ізолятора був застрелений в коридорі житлового будинку в Рівному. Подія трапилася у вересні, але затримання стрілка відбулося тільки 17 листопада.
Читайте також: Кр ивавий розстріл бійця АТО і його друга розбурхав соцмережі
"У ході досудового слідства були визначені ймовірно підозрювані особи. За допомогою ДНК аналізу їх близьких було встановлено, що це саме ці особи, їх сліди залишилися на пістолеті і недопалки. 17 листопада за перетині державного кордону був затриманий один з цих підозрюваних Смородінов, він житель Маріуполя, а пробував перейти на територію РФ з території Харківської області", - розповів Луценко.

Читайте також: Екс-силовик Путіна емоційно подякував СБУ: з'явилося відео
"Він в усній бесіді зі слідчими повідомив, що скоїв убивство Мамчура на замовлення органів ФСБ РФ, оскільки Мамчур раніше проходив службу в спецпідрозділах ВСУ в АТО", - додав Генпрокурор.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше СБУ попередила спробу вивезення в Росію і подальшого вбивства екс-співробітника ФСБ Росії, бійця АТО Іллі Богданова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?