Агентів Путіна в соцмережах викрили в розкручуванні "нового Майдану"
Категорія
Події
Дата публікації

Агентів Путіна в соцмережах викрили в розкручуванні "нового Майдану"

Агентів Путіна в соцмережах викрили в розкручуванні "нового Майдану"

У соціальних мережах почали з'являтися заклики, адресовані українцям, в яких їм пропонують вийти на "новий Майдан"; в організації заходу вже викрили проросійських агентів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-спільноту "Інформвійська України".
"Кремлівські "патріоти України" знову кличуть всіх на Майдан. Займається організацією цього "Майдану", а точніше "антимайдану", вже відомий екс-бойовик під позивним "Москва", якого Кремль забрав з фронту займатися пропагандою", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Укра їні запропонували цікавий спосіб завершити революцію, яка почалася на Майдані
При цьому повідомляється, що провокатора "звуть Сергій Жук (не плутати з іншим блогером білоруського походження, який зараз живе в Україні), в мережі він відомий під псевдонімом "Степан Мазура".


У той же час українцям нагадали, що адміністратори спільноти, які поширюють заклики виходити на Майдан, "вже" попалися ", коли випадково опублікували в ньому контент, який був призначений зовсім для іншого пабліка".
"Або може це така "випадковість", що сторінку "українська революція" ведуть ті ж самі люди, що й всілякі рашистські сторінки про "Новоросію"?!" - резюмували автори.
Тим часом у соцмережах пригадали, як на цьому ж пабліку пропонували привітати так звані ЛНР і ДНР з "незалежністю".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомий український волонтер пояснив, навіщо Росія просуває безглузді фейки про Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?