Ахметов продав компанію швейцарцям
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ахметов продав компанію швейцарцям

Ахметов продав компанію швейцарцям
Джерело:  online.ua

Белізська компанія Orange Capital отримала дозвіл Антимонопольного комітету України на придбання більш ніж 50% акцій страхового товариства «Іллічівське». Про це вчора повідомив на своєму сайті АМКУ.«Надано дозвіл компанії Orange Capital Ltd. (Беліз) на придбання акцій СТ «Іллічівське» (Київ), що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства", - йдеться в повідомленні.
За інформацією ONLINE.UA, мова йде про продаж всього пакету акцій 99,46%, що належить компанії «Ілліч-Сталь», яка входить до групи «Метінвест», що належить українському бізнесменові Рінату Ахметову.
Антимонопольний комітет не надав додаткової інформації про компанію Orange Capital. До завершення угоди не коментують продаж і в страховому товаристві «Іллічівське».
Як стало відомо ONLINE.UA, Белізська компанія виступає всього лише посередником у купівлі страхового активу «Метінвесту». За нею стоїть швейцарський інвестиційний фонд.
СТ «Іллічівське» - не єдиний страховий актив Ріната Ахметова. Його страховиками вважаються також компанії «Аска», «Аска-Життя», «Аско-Донбас Північний».
Нагадаємо, як повідомлялося раніше,  Ахметов за останній рік збіднів на $ 4,6 млрд, однак все одно залишився на першому місці в рейтингу найбагатших українців.
Тетяна Павлюченко

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?