Аксьонов поглузував з подружжя Зеленських й нагадав їм про нерухомість в Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Аксьонов поглузував з подружжя Зеленських й нагадав їм про нерухомість в Криму

Аксьонов поглузував з подружжя Зеленських й нагадав їм про нерухомість в Криму
Джерело:  online.ua

Поплічник президента РФ Володимира Путіна та глава окупаційної адміністрації РФ в Криму Сергій Аксьонов публічно почав стверджувати, що український лідер Володимир Зеленський та його дружина Олена досі є власниками нерухомості в Криму і сплачують комунальні платежі. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на інтерв’ю ватажка окупантів телеканалу "Росія24".

"До речі, пан Зеленський і його дружина й досі є власниками нерухомості на території Республіки Крим. Заборгованості з комунальних платежів немає. Значить, окупантам, в лапках, він платить все активно, спокійно. Ніяких проблем, нічого не бентежить. Тримає, ймовірно, на випадок, якщо доведеться політичного притулку просити у нас", - заявив Сергій Аксьонов.

Як уже згадувалося раніше, у 2019 році вперше стало відомо, що перша леді Олена Зеленська у 2013 році купила елітну квартиру в ЖК "Імператор" у Лівадії менш ніж за половину ринкової вартості в колишнього депутата, олігарха Олександра Буряка. Представники президента стверджують, що після анексії півострова Криму продати квартиру в подібному ЖК стало вкрай складно. За їхніми словами, це зумовлено не тільки високою ціною, але і проблемами з документами.

В команді Зеленського також звернули увагу на те, що житло в 2019 році придбали за ринковою ціною, а також запевнили, що подружжя Зеленських скористається квартирою "тільки після обов'язкового повернення Криму до України". Про наміри продати нерухомість в заяві не йдеться.

Нагадаємо, що в серпні 2020 року в епіцентрі скандалу із нерухомістю також опинився спікер Верховної ради Дмитро Разумков. Він публічно відреагував на інформацію про свій будинок, яка з’явилася тоді в ЗМІ. Політик почав стверджувати, що купував житло ще до приходу в політику, тому дивується, чому саме зараз на його будинок звернули увагу. Очільник Ради не розуміє, звідки пішла інформація про його переїзд нібито в новий будинок. Разумков назвав це умисною провокацією, тому що не вірить в "помилку" журналістів і такі дивні збіги.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський відповів Байдену на заяву про Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?