Активісти блокади Донбасу зробили резонансну заяву: мережа схвильована
Категорія
Події
Дата публікації

Активісти блокади Донбасу зробили резонансну заяву: мережа схвильована

Активісти блокади Донбасу зробили резонансну заяву: мережа схвильована
Джерело:  online.ua

Активісти "Штабу блокади торгівлі з окупантами" заявили про блокування товарної станції "Конотоп" в Сумській області для перешкоджання курсування поїздів з Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Штабу в мережі.


"Сьогодні ввечері (4 березня, - ред.) ветерани війни за незалежність, а також громадські патріоти Сумщини, Львова, Тернополя та Києва відкрили новий редут. На цей раз в місті Конотоп Сумської області. Через Конотоп йде одна з основних магістралей торгівлі з країною-оккупантом - Російською Федерацією. На товарній станції «Конотоп» було виявлено кілька поїздів з РФ, в тому числі з вугіллям марки «антрацит», - йдеться в повідомленні.


Читайте також: На Луганщині "прорвали" блокаду Донбасу: з'явилися гучні подробиці


Активісти блокади роблять "інженерне облаштування місцевості". "Штаб планує протягом місяця взяти під ефективний український контроль всі 8 основних залізничних прикордонних переходів, за якими ведеться торгівля з країною-агресором - путінською Росією", - додали в Штабі.


У мережі прокоментували нову заяву активістів. Так, український економіст Борис Кушнірук написав: "Давайте називати речі своїми іменами. Особи, пов'язані з одним ображеним українським олігархом, почали терористичну діяльність, спрямовану на ліквідацію української державності. Скільки там просто "корисних ідіотів", і скільки осіб, які погоджують свої дії з олігархом або російськими спецслужбами, - повинні розбиратися правоохоронні органи України".



Роман Вітер: "А хто буде розбиратися, чому влада за три роки війни нічого не зробила, щоб припинити залежність України від Росії хоча б від вугілля?".




Як повідомляв ONLINE.UA,  прем'єр-міністр України Володимир Гройсман оцінив збитки від блокади Донбасу в розмірі $3,5 млрд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?