Активісти вирішили запитати чиновників, звідки у них мільйони: відео підкорило соцмережі
Категорія
Події
Дата публікації

Активісти вирішили запитати чиновників, звідки у них мільйони: відео підкорило соцмережі

Активісти вирішили запитати чиновників, звідки у них мільйони: відео підкорило соцмережі

Луцькі активісти вирішили нанести візит керівника держказначейства Волинської області і запитати у нього, як він зміг на держслужбі заробити два мільйони гривень і 240 тисяч доларів, які були вказані ним в  електронній декларації.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео видання  «Настоящее время».

Активісти попросили у чиновника поділитися «секретом успіху».
У відповідь скарбник заявив, що вся його трудова діяльність відображена у декларації.


Читайте також: Суддя у Києві крупно оконфузилась з пограбуванням свого будинку

У свою чергу, активісти запропонували Національному антикорупційному бюро України перевірити джерела доходів волинського скарбника.



Між тим, соціальні мережі відреагували на цей візит справжнім вибухом схвальних коментарів.


Тетяна Степаненко:

«Ось так повинен кожен мільйонер під камерами, на всіх екранах пояснювати народу, як він заробив мільйони, щоб вся Україна знала своїх слуг в обличчя!»


Oleksiy Yegorov:

«Найсумніше, що йому абсолютно пох, і він, і йому подібні впевнено "пояснять" все перевіряючим, бо досі "рука руку миє". А бабло йому будуть продовжувати носити, звичка така, знаєте... шкідлива».


Сергій Макаров:

«Немає слів нас знову на всіх.......! Тільки це все пішаки, потрібно копати вище, а то ми в Раді нардепи в сесійній залі кокс нюхають, а ми з Вами на комунальні платежі збираємо».


Володимир Тимошенко:

«Цих ган***ів, які грабували країну протягом 25 років, можна прибрати тільки силою таких ось мужиків, по-іншому їх не вичавиш, будуть і далі тягнути їм похер скільки країна ще кредитів візьме все одно будуть грабувати казну!!!»


Дмитро Барада:

«Обов'язково і тільки так! Культурно, але жорстко, міцні люди з народу повинні таким чином опитувати всіх, причому так, щоб в опитуваних очко грало. Тільки справжній особистий поіменний народний контроль злякає цих тварюк».


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  народний депутат Олександр Вілкул насмішив соціальні мережі "подарунком" від своєї дружини на десятки мільйонів гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?