Активістів блокади Донбасу змусили прибрати один з блокпостів: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Активістів блокади Донбасу змусили прибрати один з блокпостів: з'явилися фото і відео

Активістів блокади Донбасу змусили прибрати один з блокпостів: з'явилися фото і відео

12 березня учасники блокади Донбасу спробували заблокувати залізницю Куп'янськ-Сортувальний в Харківській області, проте місцеві жителі, залізничники і поліція змусила їх прибрати блокпост.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління Національної поліції України в Харківській області.


Читайте також: Блокада Донбасу: в поліції заявили про гучний і курйозний факт


У Куп'янському відділі поліції 12 березня відбулася робоча зустріч представників штабу блокади з мером міста, керівниками РДА, представниками ГУНП, місцевої прокуратури, рад, СБУ і "Укрзалізниці", де активісти заявили про намір залишитися на станції Куп'янськ-Сортувальний для відстеження та блокування поїздів з вугіллям, що йдуть з території Росії.


Незважаючи на відмову місцевої влади та правоохоронців, близько 30 активістів блокади о 14:00 встановили намети з пунктом спостереження за ж/д. У відповідь на це з протестом вийшло близько 500 жителів Куп'янська (місцеві жителі, депутати, залізничники, ветерани АТО) і близько 100 правоохоронців.


"В ході проведених керівництвом правоохоронних органів, органів державної влади та місцевого самоврядування, представників Укрзалізниці, перемовин з радикально налаштованими громадянами було досягнуто домовленості про припинення подальших намагань блокування руху залізничного транспорту. Блокувальники були змушені залишити територію, вони згорнули намет та в супроводі працівників поліції поїхали. Під час вказаної акції порушень громадського порядку, графіку руху потягів допущено не було. Зброї не виявлено", - йдеться в повідомленні.


У мережі з'явилися фото і відео з місця інциденту:



Як повідомляв ONLINE.UA,  11 березня в Краматорську під час мітингу сталася бійка між прихильниками і противниками торгової блокади на Донбасі.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?