Актор із "Гри престолів" переміг коронавірус - як йому це вдалося
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Актор із "Гри престолів" переміг коронавірус - як йому це вдалося

Актор із "Гри престолів" переміг коронавірус - як йому це вдалося
Джерело:  online.ua

Відомий голлівудський актор Крістофер Гів'ю, який зіграв Тормунда у популярному серіалі "Гра престолів", зміг самостійно здолати COVID-19 - наразі у нього вже не має симптомів недуги. Норвезький актор наголосив, що і він, і його кохана дружина Грю Молвер почуваються добре, тому хвилюватися фанатам більше не потрібно. Цією приємною новиною Крістофер Гів'ю поділився в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

"Привіт! Ми повністю одужали і перебуваємо в доброму здоров'ї після того, як коронавірусом заразився я і, швидше за все, моя дружина. Після кількох тижнів карантину і ще кількох днів самоізоляції в будинку, коли вже зникли всі симптоми, ми нарешті хочемо оголосити, що живі і здорові. Нам дуже пощастило, що у нас були тільки несильні симптоми COVID-19", – сказано в дописі Крістофера Гів'ю.

Окрім того, голлівудський красень щиро подякував усім фанатам, які підтримували його у час лікування та нагадав усім про важливість дотримання правил карантину.

"Дякую за всю вашу підтримку, і, будь ласка, будьте пильні та тримаєтесь на відстані, мийте руки якомога частіше. Подбайте про одне одного в цей дивний час", - наголосив актор.

Фанати Крістофера Гів'ю не приховують, що ця звістка їх не тільки потішила, а й змусила серйозно замислитися про масштаби COVID-19 та необхідність дотримуватися карантинних обмежень.

"Цей вірус не шкодує нікого - скільки відомих людей захворіли; мені здається, що тут ключовий момент - це самоізоляція та серйозне ставлення до хвороби; чудово, що ви змогли здолати коронавірус; подібні історії дарують надію; будьте здоровими та кохайте одне одного", - коментують новину фанати актора.

Раніше  ONLINE.UA розповідав, що співачка Ріанна пожертвувала у різноманітні благодійні фонди мільйони доларів, щоб врятувати життя людей під час пандемії, а також жорстко розкритикувала бездіяльність Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?