Актора-путінця присоромили епізодом з його знаменитого фільму, з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Актора-путінця присоромили епізодом з його знаменитого фільму, з'явилося відео

Актора-путінця присоромили епізодом з його знаменитого фільму, з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі присоромили  російського артиста Василя Ліванова, який в ході отримання Ордена Пошани з рук президента Володимира Путіна закликав його і не думати про те, щоб покинути пост лідера РФ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.


У контексті отримання ордена від Путіна і скандальної заяви акторові Ліванову нагадали про промову його партнера в знаменитому фільмі. Доктор Ватсон міркує про безсердечних політиках, що розпалюють війну.


Читайте також: Навіщо ганьбитися? Відео зі знаменитим актором-путінця вразило мережу


"Як зрозуміти якогось високопоставленого негідника, який заради приватної наживи штовхає свій народ до війни? І мені все одно німецький він барон або англійський лорд. І чи можемо ми - ви, я грішний, місіс Хадсон - зупинити весь цей жах?" - каже Ватсон.



Користувачі мережі розкритикували Ліванова за його звернення до Володимира Путіна і визнали актуальність промови Ватсона. Так, Тарас Башкіров написав: "Ліванову б переглянути. Володимир Володимирович, якщо ви коли-небудь піднімете очі до неба, то почуєте голос доктора Ватсона".



Сергій Лєбєдєв: "Ватсон крізь роки, говорить про "наше керівництво".



Vadim Karyy: "Пам'ять на старості років відмовляє... Дуже шкода, мені наша постановка Шерлока завжди дуже подобалася і акторською грою і близькістю до тексту книг, на жаль Ліванов забув цей монолог Ватсона".


Як повідомляв ONLINE.UA, згідно з результатами опитування "Левада-Центру",  діяльність Володимира Путіна на посту президента РФ схвалюють 85% росіян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?