Акторка Меган Фокс розповіла, як материнство врятувало її від депресії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Акторка Меган Фокс розповіла, як материнство врятувало її від депресії

Акторка Меган Фокс розповіла, як материнство врятувало її від депресії
Джерело:  etonline.com

З нагоди 10-ї річниці виходу на екрани культової комедії жахів «Тіло Дженніфер», акторка Меган Фокс дала велике інтерв’ю виданню ET Magazine, в якому зізналась, що лише материнство допомогло їй пережити психологічний зрив через проблеми з кар’єрою в Голлівуді.

За словами кінозірки, після появи в кінотеатрах стрічки «Тіло Дженніфер», в якій вона зіграла головну роль, її почали звинувачувати у сексуальній об’єктивізації жінок.

«Я просто не хотіла нічого робити: не хотіла з'являтися на публіці, зніматися для журналів, виходити на червону доріжку. Мене переслідували страх і впевненість в тому, що мене будуть висміювати, кричати на мене і закидувати камінням», – згадала акторка.

Актриса не приховує, що вона почала змінюватися після народження дітей. Як відомо, Меган Фокс з 2010 року живе у шлюбі з актором Брайаном Остіном Гріном, який зіграв одну з головних ролей у серіалі «Беверлі-Гіллз, 90210». У подружжя троє синів: шестирічний Ноа, п’ятирічний Боді і трирічний Джорні.

«Вагітність стала для мене справжнім проривом. Моя свідомість змінилася, розум прояснився, здавалося, що я бачу світ з висоти пташиного польоту. Потім у мене з'явилася ще одна дитина, а потім третя. З кожною вагітністю я відчувала, що стаю кращою версією себе», – розповіла зірка.

Водночас, знаменитість обурена тим, що акторок з дітьми менше поважають в професії, нібито материнство э якоюсь перешкодою для роботи.

Щодо популярного в останні роки руху #MeToo, то Меган Фокс заявила, що завжди підтримувала таку боротьбу, навіть тоді, коли про сексуальні домагання ніхто відкрито не говорив. Однак її слова не сприймали всерйоз.

«Зазвичай мені відповідали: «Ну що ж! Нам все одно, ти це заслужила». Всі тільки й говорили про те, як я одягаюся і виглядаю, і жартували з цього», – зізналася акторка.

Відомо, що Меган Фокс свого часу мала конфлікт з режисером блокбастеру «Трансформери» Майклом Беєм, який призвів до того, що її вигнали з цього проекту. Причиною стало те, що Фокс порівняла режисера з Гітлером через жорсткі вимоги до акторів.

Це настільки не сподобалось продюсеру «Трансформерів» Стівену Спілбергу, для якого тема Голокосту дуже важлива, що він звільнив Меган Фокс з фільму. Після цього у неї почалися проблеми із затвердженням на головні ролі в інших голлівудських проектах.

Нагадаємо, що кілька днів тому журналісти назвали найбільш провальний фільм Голлівуду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?