Акторка Шерон Стоун зізналася, як насправді намагається знайти своє нове кохання
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Акторка Шерон Стоун зізналася, як насправді намагається знайти своє нове кохання

Акторка Шерон Стоун зізналася, як насправді намагається знайти своє нове кохання
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома голлівудська акторка та володарка "Золотого глобусу" й Еммі Шерон Стоун завжди знаходиться в центрі уваги - вона красива, талановита та багата. Проте в особистому житті красуні все завжди складалося не так гладко. Жінка пережила декілька розлучень, проте не втратила надію та продовжує пошук свого кохання. Нещодавно Шерон Стоун дала ексклюзивне інтерв'ю виданню Closer Weekly, в якому зізналася, чи вдається їй знайомитися з гідними чоловіками та де саме вона зазвичай це робить, передає ONLINE.UA.

Зіркова красуня розповіла, що саме зараз її життя схоже на комедію, оскільки нещодавно Шерон зареєструвалась на сайті знайомств Bumble, де її заблокували. 62-річна акторка припускає, що, найімовірніше, це були ті користувачі, котрим вона відмовила в подальшому спілкуванні.

"Думаю, я сказала "ні" кільком хлопцям, і в помсту вони вирішили поскаржитися на мою анкету. Я думаю, деяким людям не подобається чути фразу "Ні, я не хочу з тобою зустрічатися", - поділилася своєю думкою голлівудська зірка.

За словами Шерон Стоун, її акаунт вже розблокували, тому вона навіть встигла побувати на кількох побаченнях. Красуня зізналася, що доволі весело проводить свої вечори, оскільки познайомилась з кількома приємними чоловіками та знайшла нових друзів.

Акторка не приховує від своїх фанатів, що, як і кожна людина, вона хоче любові, тому не збирається зупинятися, а навпаки, буде наполегливо шукати справжнє кохання. Шерон понад усе мріє побудувати стосунки з хорошим чоловіком, які базуються на любові, турботі, співчутті та взаємній повазі партнерів.

Нагадаємо, що Шерон Стоун - американська акторка, що має нагороди «Золотий глобус» та «Еммі». Вона отримала міжнародну славу після участі в голлівудському блокбастері «Основний інстинкт» (1992). Номінувалась на премію «Оскар» як найкраща актриса у фільмі «Казино». Сьогодні одна з найкращих акторок в напрямі т.з. "інтелектуальної агресії".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що реперка Alyona Alyona представила свій новий соціальний кліп на пісню "Сумно".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?