Акції в центрі Києва: поліція показала фото небезпечної знахідки
Категорія
Події
Дата публікації

Акції в центрі Києва: поліція показала фото небезпечної знахідки

Акції в центрі Києва: поліція показала фото небезпечної знахідки
Джерело:  online.ua

У центрі Києва, де з 18 по 22 лютого проходять масові акції в пам'ять про загиблих на Майдані, був затриманий молодий чоловік з бойовою гранатою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції.
Читайте також: С утички в центрі Києва: стало відомо про серйозну травму дівчини-патрульної
"Близько 11:30 під час несення служби по забезпеченню правопорядку поліцейські при перевірці виявили у молодої людини в кишені гранату із запалом. Небезпечний предмет одразу накрили ящиком, а територію навколо огородили до завершення перевірки", - сказано в заяві поліції.
Інформацію про затримання чоловіка з гранатою підтвердив і радник голови МВС Зорян Шкіряк.
"Увага! Тільки-но на Хрещатику біля рамок з металолетекторамі, в районі готелю "Дніпро" та Європейській площі, правоохоронцями було виявлено підозрілого громадянина, який намагався втекти, помітивши підозри поліцейських. Під час поверхневого огляду у нього було вилучено бойову гранату РГД-5 із зарядом. Остаточно встановить експертиза. Громадянина К., 1998. р.н. затримали для дачі пояснень", - написав Шкіряк.
"На місці працюють вибухотехніки та слідчо-оперативна група Нацполіції. Ось таке для деяких "мирне" Пам'яті Героїв Небесної Сотні... Підрозділи Нацполіції, Нацгвардії і СБУ продовжують працювати в посиленому режимі і здійснюють всі необхідні заходи для запобігання будь-яким провокаціям з боку внутрішніх деструктивних сил, які можуть бути організовані російськими спецслужбами", - додав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, станом на ранок 20 лютого поліція звільнила всіх затриманих під час сутичок на вулиці Банковій, які відбулися увечері 19 лютого між правоохоронцями та активістами: в тому числі звільнено і комбата ОУН Миколу Коханівського.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?