Аліна Паш і Фріл записали реп про гендерну рівність
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Аліна Паш і Фріл записали реп про гендерну рівність

Аліна Паш і Фріл записали реп про гендерну рівність
Джерело:  online.ua

Українська співачка Alina Pash і репер Фріл записали спільний трек «Не пили» на підтримку меседжу «Почути одне одного». За допомогою музики, як повідомляє ONLINE.UA, вони довели абсурдність гендерних стереотипів у житті людей. Також на пісню «Не пили» був відзнятий відеокліп, який нещодавно з’явився на Youtube.

За словами учасника проекту Фріла, гендерні стереотипии дуже розповсюджені, причому не тільки в Україні, але й у світі.

«Велика частина суспільства вважає, що «справжній чоловік» має приносити гроші в сім’ю, купити квартиру, дачу і авто, а «справжня жінка» – має виховувати дітей, сидіти вдома і робити те, що скаже чоловік. Хто встановив ці обмеження? Хто понавішував ці ярлики? У 2019-му році думати так – просто тупо. Людина має бути щасливою і займатися тим, чим їй справді хочеться займатись і не давати керувати своїм життям іншим», – заявив музикант.

Спільної точки зору дотримується й Аліна Паш. На її думку, за допомогою музики жінкам та чоловікам буде легше розповісти про негативну роль гендерні стереотипів в житті людей.

«Мені з самого початку сподобався проект, бо він спрямований на те, щоб вирівняти ситуацію та поставити акцент на дуже актуальній для України темі. У нас суперкласні та сильні жінки, у нас прекрасні чоловіки, і про це просто треба розказувати – правильною мовою і з правильним посилом. Власне це ми і спробували зробити», – уточнила Аліна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?