Аліна Паш та Фріл з репом про ґендерну рівність номіновані на M1 Music Awards 2019
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Аліна Паш та Фріл з репом про ґендерну рівність номіновані на M1 Music Awards 2019

Аліна Паш та Фріл з репом про ґендерну рівність номіновані на M1 Music Awards 2019
Джерело:  online.ua

Українська співачка Аліна Паш та репер Фріл з піснею про ґендерну рівність "Не пили" стали номінантами головною музичної премії року M1 Music Awards 2019. Їх включили в номінацію "Прорив року", в якій вони будуть боротися за престижну нагороду з MELOVIN, Артемом Пивоваровим, Аlyona Аlyona і групою "Корупція", повідомляє ONLINE.UA.

Кращих українських артистів 2019 року буде оголошено 30 листопада. Урочиста церемонія нагородження буде проходити в київському Палаці Спорту.

Нагадаємо, прем'єра нової пісні Аліни Паш та репера Фріла під назвою "Не пили" відбулася у вересні цього року. Вони записали її на підтримку проєкту "Почути одне одного", спрямованого на те, щоб розкрити переваги рівності між жінками та чоловіками в усіх сферах життя і зруйнувати існуючі ґендерні стереотипи. Цей проєкт реалізується Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин (НДІ) за фінансової підтримки Швеції та уряду Канади.

До цього проєкту приєдналися Аліна Паш та репер Фріл, щоб за допомогою музики довести абсурдність ґендерних стереотипів в житті людей.

"Мені спочатку сподобався проєкт, тому що він спрямований на те, щоб вирівняти ситуацію і поставити акцент на дуже актуальною для України темі. У нас суперкласні і сильні жінки, у нас прекрасні чоловіки, і про це просто треба розповідати - правильною мовою і з правильним посилом. Власне це ми і спробували зробити", - розкрила Аліна Паш свою точку зору в цій темі.

Таку ж позицію підтримує і Фріл. Музикант вважає, що ґендерні стереотипи є проблемою не тільки в Україні, а й в усьому світі.

"Велика частина суспільства вважає, що "справжній чоловік" повинен приносити гроші в сім'ю, купити квартиру, дачу і авто, а "справжня жінка" - повинна виховувати дітей, сидіти вдома і робити те, що скаже чоловік. Хто встановив ці обмеження? Хто понавішував ці ярлики? У 2019 му році думати так - просто тупо. Людина повинна бути щасливою і займатися тим, чим їй дійсно хочеться займатися і не давати керувати своїм життям іншим", - вважає Фріл.

Аліна Паш та Фріл - "Не пили" (відео):

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Аліна Паш у вересні також записала спільний кліп з Pianoboy під назвою "Перша Леді".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?