Алла Костромічова розповіла, як стати моделлю
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Алла Костромічова розповіла, як стати моделлю

Алла Костромічова розповіла, як стати моделлю
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома українська супермодель Алла Костромічова розповіла, якими мають бути обов'язкові параметри у дівчини, яка прагне потрапити у модельний бізнес. Про це красуня написала на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

За її словами, вага майже завжди стандартна – 53,5 кг при зрості 179 см. Її власний секрет – правильне харчування і спорт.

"Правильне харчування – це стан душі, а не щоденна необхідність. Але важливо розуміти, що в кожного свій комфортний (здоровий) діапазон ваги, мій просто збігається з вимогами модельної індустрії. Я переконана, що далеко не всі дівчата з моїм зростом повинні прагнути до моєї ваги. Тіло жінки-немоделі при такому ж зрості може виглядати розкішно і з вагою 60, 65 або 70 кг", – зазначила модель.

Але для моделі, за словами Алли, при зрості 170-176 см об'єм стегон не має перевищувати 86-87 см, при зрості 176-181 см – 88-91 см.

"Для мене парадоксально, що навіть при наявності спортзалів на кожному кроці, величезної кількості мотиваційних постів у соціальних мережах, більшість дівчат, на жаль, не займаються спортом. Хоч як би пропагували боді-позитив (я, до речі, не вважаю модельні параметри еталоном краси), але здорове тіло без целюліту і обвислих боків завжди буде привабливішим. І природно, якщо ви хочете працювати моделлю, хоч яке струнке ваше тіло, воно має бути ще й підтягнутим", – додала Костромічова.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна супермодель Джиджі Хадід знялася в незвичній фотосесії, яка шокувала більшість шанувальників зірки. На новій світлині на плечах красуні лежить оголена дівчина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?