Alloise презентувала аудіо нової композиції "Половинка"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Alloise презентувала аудіо нової композиції "Половинка"

Alloise презентувала аудіо нової композиції "Половинка"
Джерело:  online.ua

Alloise продовжує радувати слухачів новими україномовними треками. Не встигли вщухнути захоплені відгуки про кліп "Мольфар", який в минулому місяці за перші десять днів набрав в мережі понад мільйон переглядів, як Alloise презентувала аудіо на нову композицію на вірші Василя Мольфара - "Половинка".
Новий трек ще більш ніжний і трепетний, ніж ми навіть могли собі уявити. Знайти свою Половинку, за словами самої Alloise, може бути величезним випробуванням в реальному житті.

Читайте також: Alloise порадувала новою зворушливою піснею: опубліковано аудіо


"Це титанічна праця над своїм внутрішнім світом, який дає розуміння того, що якщо прийняти справжню алхімію життя і навчитися це цінувати, ми можемо відчути і почути по-справжньому іншу людину", - розповідає співачка.




Композиція "Половинка" - ще один трек, який увійде до нового україномовного альбому Alloise, реліз якого запланований незабаром. Також до альбому увійдуть "Зірочко", "Мамо", "Родина" і "Мольфар".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?