Alloise стане зірковим гостем феєричного танцювального шоу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Alloise стане зірковим гостем феєричного танцювального шоу

Alloise стане зірковим гостем феєричного танцювального шоу
Джерело:  online.ua

21 березня в київському концертному клубі Bel etage, о 20:00 розпочнеться танцювальне шоу RELATE by KDT, спеціальним зірковим гостем якого стане Alloise.
Відзначимо, що зовсім недавно Kozar Dance Theatre і Alloise презентували свою першу спільну роботу - кліп "Мольфар", який набрав більше мільйона переглядів за перші десять днів після публікації в мережі.
Тепер у публіки з'явилася можливість подивитися на зовсім іншу творчу колаборацію людей, які живуть музикою, не бояться плисти проти течії шоу-бізнесу, працюючи в своєму унікальному стилі.
Танцювальний перфоманс RELATE - кращі хореографічні постановки Василя Козаря, які оживають під музику Олександра Чорного. Зачаровує вокал Alloise - невід'ємна складова декількох танцювальних історій.


RELATE розповідає про взаємини людей через хореографію, вокал і авторську музику.


Ви побачите 20 танцювальних історій, заснованих на реальних подіях кожного з нас, представлені за допомогою експериментальної сучасної хореографії, античного вокалу, авторської музики.
Зберегти любов у відносинах - це величезна праця. Згодом етап закоханості переходить на більш глибокий рівень. Коли цього не відбувається, то починається зворотна реакція. Чоловік і Жінка з тією ж пристрастю починають руйнувати одне одного. І якщо вчасно не зупинитися - відносини будуть вбиті. Кажуть, якби слова і вчинки могли поранити фізично, ми б всі вже давно спливли кров'ю.


Творчість врятує світ. Кожна танцювальна історія допоможе поглянути на себе з боку, можливо, врятує чиїсь стосунки, а комусь і зовсім змінить життя. Хочемо надихнути глядачів, щоб кожен прийняв рішення обрати шлях до зміни в кращий бік без сумніву.
До зустрічі на RELATE. Приємного занурення в наш світ.
Нагадаємо, 11 березня Alloise дала сольний концерт в прямому ефірі зі студії ONLINE.UA.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?