Альтернатива біткоїну: McDonald's випустить власну монету
Категорія
Світ
Дата публікації

Альтернатива біткоїну: McDonald's випустить власну монету

Альтернатива біткоїну: McDonald's випустить власну монету
Джерело:  online.ua

Одна з найбільших в світі мереж ресторанів швидкого харчування McDonald's заявила, що буде випускати власну монету - MacCoin - яка стане "альтернативою біткоїну", передає ONLINE.UA з посиланням на Insider.Pro.

За MacCoin можна буде купити лише інший біг мак.

"MacCoin - це просто купон або ваучер для придбання бургерів, які McDonald's буде поширювати в 50 країнах світу. Ідея створення "власної валюти" виникла у власників мережі завдяки впровадженню виданням The Economist індексу Біг Мака для вимірювання купівельної спроможності", - пише видання.

Сама компанія підтвердила, що обмежена в накладі колекційна монета MacCoin буде випущена на честь легендарного бургера Big Mac, який рівно 50 років тому почав продаватися в мережі ресторанів McDonald's.

Починаючи з 2 серпня і до того моменту, коли монети закінчаться, клієнти будуть отримувати MacCoin за кожен куплений біг мак. Після 3 серпня всі монети вже можна буде обмінювати на ювілейний бургер.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в окупованому Сімферополі на місці McDonald’s відкрили подібне кафе, яким незадоволені місцеві жителі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?