Alyona Alyona приголомшила мережу кліпом на пісню "Мамин суп"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Alyona Alyona приголомшила мережу кліпом на пісню "Мамин суп"

Alyona Alyona приголомшила мережу кліпом на пісню "Мамин суп"
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка, реп-виконавиця Alyona Alyona 15 листопада презентувала кліп на новий сингл "Мамин суп". Варто зазначити, що режисером відео став Ян Болотов, який раніше знімав для неї "Рибки" в дитячому садку. Також відомо, що трек увійде в майбутній міні-альбом Alyona Alyona, дата виходу якого поки не повідомляється, передає ONLINE.UA.

Що цікаво, кліп починається з кухні, де готують "мамин суп" і "татiв борщ", однак потім дія неочікувано переноситься в сусідню кімнату, де між двома чоловіками розгортається абсурдистський діалог про яблуко, що естетично нагадує роботи режисера Роя Андерсона. Загальне божевілля відбувається наростає і після того, як в кліпі з'являється картина Кандинського "Чорне відношення" у відкритому космосі.

"Щось нове, цікаве, психологічне.......не очікував; є spagetti-вестерни, тепер існує борщ-артхаус; Неймовірно, включив кліп Альони про Борщ, а опинився на 10 хв в театрі; це неймовірно - новий рівень української культури; Цей трек просто бомба!!!! Однозначно придбав!; Alyona is God! Much love and respect from Australia", - пишуть шанувальники творчості української артистки.

Нагадаємо, 28-річна Альона Савраненко колись була вихователькою у дитячому садочку. Вона стала феноменом в українській музиці у 2018 році завдяки згаданим "Рибкам".

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно  Alyona Alyona стала номінанткою відомої німецької премії. Організатори нагороди Anchor відзначили оригінальність та соціальний підтекст авторки репу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?