Alyona Alyona прийшла на вручення премії у купальнику та з хлопцем - яскраві фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Alyona Alyona прийшла на вручення премії у купальнику та з хлопцем - яскраві фото

Alyona Alyona прийшла на вручення премії у купальнику та з хлопцем - яскраві фото
Джерело:  online.ua

Зірка української реп-сцени Alyona Alyona завітала на церемонію вручення премії M1 Music Awards в епатажній прозорій сукні і з невідомим чоловіком. Зараз у мережі фанати активно обговорюють як сам наряд співачки, так і того, хто її супроводжував на заході, передає ONLINE.UA.

Українська красуня засвітилася на червоній доріжці в дуже сміливому вечірньому туалеті. Дівчина вбралася в червону прозору сукню, під якою виднівся чорний суцільний купальник. На ногах у співачки були білі кросівки і червоні шкарпетки в білу смужку.

Але найцікавіше те, що на M1 Music Awards Alyona Alyona з'явилася в компанії таємничого незнайомця. Він був одягнений у тому ж стилі, що і співачка - під прозорою тканиною червоного кольору було видно чорні шорти. Взувся молодий чоловік у масивні білі кросівки. Варто зауважити, що чоловік не відходив від реперки. Він її то обіймав, то клав голову на пишні груди виконавиці.

"Яка ж вона сонячна; чарівна пара; це її хлопець; як я йому заздрю; краса та молодість, талант та щирість - все в нашій Альоні; вона - найкраща", - пишуть фанати.

Нагадаємо, 28-річна Альона Савраненко колись була вихователькою у дитячому садочку. Вона стала феноменом в українській музиці у 2018 році завдяки згаданим "Рибкам".

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Alyona Alyona стала номінанткою відомої німецької премії. Організатори нагороди Anchor відзначили оригінальність та соціальний підтекст авторки репу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?