Alyona Alyona та KALUSH вразили українців кліпом на трек "Вода"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Alyona Alyona та KALUSH вразили українців кліпом на трек "Вода"

Alyona Alyona та KALUSH вразили українців кліпом на трек "Вода"
Джерело:  online.ua

Талановита українська реперка Alyona Alyona спільно з гуртом KALUSH представили кліп з елементами анімації на нову пісню "Вода". Варто зазначити, що артисти вже вдруге презентують спільний хіт. Головною темою пісні музиканти обрали воду, тому вона присутня у різних виглядах та агрегатних станах в кожному кадрі кліпу. За сюжетом ролика, головного героя б'є струмом, коли він плаває в басейні. А решта подій, що відбуваються – це марення на півдорозі до іншого світу. Але героя знаходять лікарі та рятують його, передає ONLINE.UA.

"Людина складається з води більше ніж на 60%. Найважливіше – вода, чому ніхто досі їй пісню не присвятив? Пісня присвячується тій живій воді, яка рухає нас вперед, яка не застоюється, а тече наче гірська ріка...", – прокоментували свою нову роботу українські артисти.

Варто звернути увагу на те, що режисером відеороботи "Вода" став Сашко Даниленко, анімаційний фільммейкер. Раніше він працював над кліпом Аlyona Аlyona "Якби я була не я" і KALUSH "В тренді пафос". У кліпі Сашко Даниленко поєднав мальовничих персонажів та реальне відео.

"Це було схоже на гру в конструктор, де в одну коробку висипали кілька різних наборів, і я мав зрозуміти які частинки поєднаються між собою, а які розваляться", – пояснив режисер.

Головну ідею та посил нової колаборації музикантів розкриває Аlyona Аlyona:

"Вода в тобі, вода в тобі – не тікай! Кожному варто розвивати крутий скіл – бути водою, підлаштовуватися під обставини, приймати їх і жити в гармонії з собою".

Фанати артистів уже почали активно коментувати нову спільну роботу співаків у соцмережах.

"Дуже лайк!!Слова, ритми - все на своєму місці! як завжди на вищому рівні!!!; Те відчуття, коли ти з Калуша і пишаєшся цим. Молодці; Коли ти обожнюєш свою мову, а тут таке неймовірне творіння! Мільйон вподобайок; У цій пісні , є один великий мінус - вона закінчуються; Супер, пісня дуже сподобається кримчанам", - діляться враженнями від треку українські меломани.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Настя Каменських 7 листопада представила довгоочікуваний кліп на нову пісню Vibe.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?