American Idiot: британці зустріли Трампа популярною піснею
Категорія
Світ
Дата публікації

American Idiot: британці зустріли Трампа популярною піснею

American Idiot: британці зустріли Трампа популярною піснею
Джерело:  online.ua

Жителі Великої Британій вирішили в незвичний спосіб продемонструвати своє ставлення до президента США Дональда Трампа і вивели у топ національних музичних чартів популярну пісню панк-гурту Green Day з красномовною назвою "American Idiot". Зроблено це було спеціально до початку офіційного візиту голови Білого дому в Британію, передає ONLINE.UA.

Цей своєрідний флешмоб ще у квітні запустила група ентузіастів через Facebook.

Організатори закликали користувачів соцмережі купувати сингл і однойменний альбом на фізичних носіях і в цифрових копіях, а також якомога частіше програвати його за допомогою різноманітних сервісів. На сьогодні в цьому співтоваристві перебуває майже 24 тисячі осіб.

Станом на 12 липня панк-гімн перебував на першій сходинці стрімінгових сервісів Amazon та Google Play, а в iTunes займав 3 і 24 позиції (сингл і альбом).

Нагадаємо, що пісня "American Idiot" була написана фронтменом гурту Green Day Біллі Джо Армстронгом і опублікована в 2004 році. У ній критикується політика, яку проводила адміністрація президента-республіканця Джорджа Буша-молодшого. Зазначимо, що Дональд Трамп також є представником цієї партії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що молодший міністр в уряді прем’єр-міністерки Великої Британії Терези Мей запитав президента США Дональда Трампа: "Де ваші манери, пане президенте?" після того, як голова Білого дому розкритикував її стратегію Brexit.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?