Американка винайшла живі еко-прикраси: опубліковані фото
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Американка винайшла живі еко-прикраси: опубліковані фото

Американка винайшла живі еко-прикраси: опубліковані фото
Джерело:  InfoKava.com

Американський флорист Сьюзен Маклір створила колекцію живих прикрас.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Ювелір і флорист із США придумала, як поєднати дві своїх улюблених справи. Вона пропонує всім бажаючим вирощувати міні-плантації зелених рослин на собі як екзотичні прикраси.
Спеціально підібрані види рослин, які цілком гармонійно виглядають на браслетах, перснях і на діадемах, ростуть протягом 2-4 тижнів.
Пізніше їх можна обережно відокремити і висадити в горщик. Коштовності без них також виглядають чудово, а насадження ростимуть у вас ще довгі роки. Автор пропонує їх в якості оригінального і досить символічного подарунку для молодят.
На спеціалізованому сайті каблучки з рослинами коштують $36-65, кольє коштує $288, стильний браслет - $52-175. Найдешевше коштуватиме брошка - $19.
За словами Сьюзан, вона стала флористом випадково, раніше виготовляла ювелірні вироби в якості хобі. Одного разу їй запропонували розробити весільний букет. Тоді дівчина і відшукала свою справжню пристрасть.












Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?