Американка вирішила обійти США пішки заради України: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Американка вирішила обійти США пішки заради України: опубліковані фото

Американка вирішила обійти США пішки заради України: опубліковані фото
Джерело:  wcyb.com

Американка на ім'я Майя намагається пройти через Америку - від Вірджинії до Каліфорнії, щоб підвищити обізнаність американців про війну за свободу в Україні, яка триває вже протягом двох років.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на wcyb.com
Вона почала свою подорож ще в листопаді з містечка Фронт Роял, штат Вірджинія, але йшла тільки по вихідних. З 6 березня вона почала активну подорож, за час якої планує пройти через вісім штатів США і сподівається закінчити її до кінця року в Каліфорнії. Дівчина подорожує без нічого, маючи з собою тільки рюкзак з ноутбуком, змінним одягом і водою.
Майя говорить, що не хоче, щоб люди в Сполучених Штатах сприймали свободу як саме собою зрозуміле.
"Просто пам'ятайте, що є люди, які все ще борються за ці права. Наразі це саме те, що відбувається. Ці люди насправді борються за кращу країну, краще життя, краще майбутнє для своїх дітей", - сказала вона.
Вона також зазначила, що навіть якщо всього одна людина стане більш обізнаною про те, що відбувається в Україні, завдяки їй, вона вважатиме цю подорож успішною.
Нагадаємо, у Вашингтоні президент Петро Порошенко закликав західні держави-гаранти територіальної цілісності України за Будапештським меморандумом відновити міжнародне правосуддя та допомогти Україні в боротьбі за незалежне майбутнє.












Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?