Американська актриса стала послом доброї волі в ООН
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Американська актриса стала послом доброї волі в ООН

Американська актриса стала послом доброї волі в ООН
Джерело:  online.ua

Американська актриса Енн Хетеуей стала послом доброї волі ООН у справах жінок і гендерної рівності.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.
"Давній захисник прав жінок і дівчаток пані Хетеуей приверне увагу до проблеми нерівного тягаря роботи по догляду за будинком як до одного з основних бар'єрів до гендерної рівності. Вона працюватиме на міжнародному рівні, щоб сприяти прийняттю і впровадженню політики, яка призведе до відчутних змін" , - йдеться в повідомленні ООН.
"Я задоволена і натхненна тим, що можу допомогти досягти гендерної рівності", - поділилася Хетеуей.
Відзначимо, послами доброї волі ООН вже є актриси Анджеліна Джолі, Ніколь Кідман і Емма Уотсон, а також принцеса Таїланду Маха Чакрі Сіріндхорн.
Нагадаємо, актриса відома роллю Фантіни у фільмі-мюзиклі за романом Віктора Гюго "Знедолені", яка принесла їй майже всі ключові призи, включаючи "Золотий глобус", премію Гільдії кіноакторів США, "Вибір критиків" і "Оскар".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Анджеліну Джолі, вага якої давно перебувала на критичній позначці, екстрено госпіталізували через поєднання анорексії, параної і раку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?