Американська влада не припинятиме візову лотерею Green Card, - Держдеп
Категорія
Світ
Дата публікації

Американська влада не припинятиме візову лотерею Green Card, - Держдеп

Американська влада не припинятиме візову лотерею Green Card, - Держдеп
Джерело:  ТАРС

Офіційний представник Держдепартаменту США повідомила, що американська влада не збирається припиняти програму візової Лотереї етнічного різноманіття (Green Card Lottery) на даному етапі, а також не має наміру вносити в неї будь-які зміни, не дивлячись на різку критику президентом Дональдом Трампом після теракту в Нью-Йорку.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"На даний час не відбувається ніяких змін у програмі "Різноманітність за рахунок видачі віз", яка встановлена законом", - сказала вона.

Читайте також: Чи готовий Трамп протистояти Путіну: на чиєму боці насправді США

Зараз зовнішньополітичне відомство США, що займається програмою, проводить черговий етап цієї лотереї на 2019-й фінансовий рік. Прийом заявок розпочався 18 жовтня і має завершитися 22 листопада. Право на участь у програмі мають у тому числі громадяни Узбекистану.

В середу президент США Дональд Трамп наголосив, що американська адміністрація приступає до роботи з Конгресом США в цілях перегляду програми і, можливо, повної її відміни.

Як повідомляв ONLINE.UA, держдепартамент Сполучених Штатів ускладнює правила отримання віз та розширює перелік підстав для депортації, якщо іноземці вже перебувають на території країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?