Американські розвідники дали прогноз про те, чи прибере Путін війська з Донбасу
Категорія
Події
Дата публікації

Американські розвідники дали прогноз про те, чи прибере Путін війська з Донбасу

Американські розвідники дали прогноз про те, чи прибере Путін війська з Донбасу
Джерело:  online.ua

Американська приватна розвідувально-аналітична компанія Stratfor прогнозує, що президент Росії  Володимир Путін  у 2017 році збереже присутність своїх військ на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на статтю Stratfor.
"Навіть натяк на примирення між Москвою і Вашингтоном буде луною віддаватися по країнам, що межують з Росією. Росія майже напевно збереже свою військову присутність на сході України, але Сполучені Штати і деякі європейські країни приймуть більш гнучку інтерпретацію Мінських домовленостей, щоб виправдати ослаблення санкцій. І оскільки це зробить владу в Києві більш уразливою до російського примусу, можна очікувати активізацію військових, політичних та економічних зв'язків України з Польщею та країнами Балтії", - йдеться в прогнозі американської розвідки.
Читайте також: Путін може зірватися з ланцюга, але Україну розвалюють і без нього - боєць АТО
Stratfor відзначає, що перспектива примирення США і Росії, так само як і все частіші розбрати в Європі, практично зупинять зусилля прозахідних країн - України, Молдови і Грузії - інтегруватися в західні інститути.
"Ці країни не будуть в повній мірі союзниками Росії, але вони будуть змушені працювати з нею тактично з економічних питань та, можливо, пом'якшити свої позиції щодо проросійських сепаратистських територій (які є в кожній з названих держав, - ред.)", - вважають розвідники.
Більше  читайте в статті на ONLINE.UA: Початок розвалу Євросоюзу і боротьба за владу в Кремлі - прогноз приватної розвідки США на 2017 рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?